Onze missie

Wij willen een bijdrage leveren aan het beheren én verbeteren van de fysieke, sociale en duurzame openbare ruimte zodat gebruikers zich er thuis voelen. Openbare ruimten die maximaal bijdragen aan geluk, duurzaamheid, klimaatadaptatie, gezondheid en ook nog eens financieel beheerbaar zijn. Bouwstenen voor een vitale, gezonde en sociale stad.

Actuele vacatures

We zoeken een STADSVERBETERAAR GEZONDE LEEFOMGEVING die ook vindt dat steden beweegvriendelijker moeten worden

  • Posted by admin
  • On 9 april 2024

We zoeken een STADSVERBETERAAR VERGROENING die helpt om steden en dorpen groener en gezonder te maken

  • Posted by admin
  • On 9 april 2024

We zijn doorlopend op zoek naar leergierige mensen, jong en oud. Stuur je cv en een motivatiebrief naar info@planterra.nl of bel met ons kantoor via 033- 432 12 12.

Onze cultuur

Bij PLANTERRA hebben we interesse in de openbare ruimte, maar zeker ook in elkaar. We zijn vaak door het hele land (en online) bij opdrachtgevers te vinden. De dagen dat we samen zijn, besteden we goed. Dat betekent dat we samen lunchen, wekelijks borrelen en jaarlijks op studiereis gaan met het hele bedrijf.

Zorgen dat werken leuk en uitdagend blijft zien wij als hét recept voor langdurig succes. Iedere stadsverbeteraar krijgt veel verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid. Wij vinden dat je getalenteerde mensen de vrijheid moet geven om hun eigen beslissingen te nemen. Dat je ze vooral moet ondersteunen in plaats van sturen.

Ook werkt iedereen gericht aan zijn eigen ontwikkeling via een Persoonlijk Ambitieplan (PAP). Via dit plan gaan we aan de slag met onze eigen uitdagingen en dit helpt ons om nog betere stadsverbeteraars te worden en completere en gelukkigere mensen.

Past dit ook bij jouw ideale werkomgeving, twijfel dan niet en stuur een mailtje.

Ons team

Deze stadsverbeteraars helpen opdrachtgevers op weg om plekken te maken waar mensen zich echt thuis voelen in de openbare ruimte. Ben jij de volgende stadsverbeteraar?

Onze klanten

Je helpt onze opdrachtgevers om de openbare ruimte toekomstbestendig, groener en gezonder te maken. Zo werk je mee aan het verbeteren van onze steden. Hieronder zie je een greep uit onze opdrachtgevers.

Diensten

Schakel ons in voor advisering, organisatieontwikkeling en projectmanagement op het gebied van de sociale, fysieke en duurzame openbare ruimte.

Expertisegebieden

Wij hebben experts in huis die alles weten over specifieke thema’s als klimaatadaptatie, duurzaamheid, gezondheid, Omgevingswet, zwerfafval, smart city en gebruik en beleving.