Solinde Vos

Adviseur

solinde.vos@planterra.nl

06 13 05 58 32

Steden groeien en bloeien. Het zijn niet alleen motoren van economische groei, het zijn de plaatsen waar we wonen, werken en leven en waar we ons prettig, vertrouwd en thuis moeten voelen. Wereldwijd staan steden voor een aantal flinke nieuwe uitdagingen, zoals energietransitie, klimaatverandering en gezond stedelijk leven waar we met zijn allen zo goed mogelijk mee om moeten gaan om de leefbaarheid van de stad te bewaken.

Als stadsverbeteraar bij PLANTERRA draag ik hier met veel plezier een steentje aan bij!

Mijn naam is Solinde Vos, en ik ben als sociaal geograaf gespecialiseerd in de relatie tussen mensen en hun natuurlijke en sociale omgeving vanuit een ruimtelijk perspectief. Ik heb de bacheloropleiding Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en de masteropleiding Human Geography aan de Universiteit Utrecht. Binnen deze opleidingen heb ik mij gespecialiseerd in GIS en stadsgeografie en tevens een minor geschiedenis gevolgd.

Wat ik doe

Bij PLANTERRA richt ik mij op het ontwikkelen van beheer- en beleidsplannen die bijdragen aan een gezonde, inclusieve en duurzame stedelijke omgeving. Ook schrijf ik financiële rapporten en gebruik ik geavanceerde GIS-technieken om complexe data te visualiseren en praktische toepassingen te implementeren. Op de achtergrond houd ik me verder ook bezig met communicatie en vormgeving.

Contact

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 13 05 58 32 of solinde.vos@planterra.nl.
Ik ben ook actief op LinkedIn en maak graag een connectie met u!

Expertisegebieden

GIS

Gebruik en beleving

Duurzaamheid