Jeroen Bruinenberg

Adviseur

jeroen.bruinenberg@planterra.nl

06 19 01 53 87    

Ik word enthousiast van de Omgevingswet-gedachte, omgevingspsychologie en de kansen die er liggen om de stad te verbeteren door middel van smart city-toepassingen.

In de jaren na mijn bachelor Sociale Geografie en Planologie en master Culturele Geografie heb ik verschillende rollen gehad die ik in mijn werk als stadsverbeteraar bij PLANTERRA optimaal kan inzetten. Tijdens mijn studie heb ik veel onderzoek gedaan naar het effect van de openbare ruimte op het gedrag van mensen en heb ik me volop beziggehouden met identiteit en placemaking.

Mijn visie

Door leerzame jaren als redacteur, projectmanager en communicatieadviseur bij een mediabureau gespecialiseerd in vastgoed, stad en ruimte heb ik een brede visie ontwikkeld op het beheren en verbeteren van de openbare ruimte.

De oplossingen voor veel maatschappelijke uitdagingen bevinden zich namelijk in de openbare ruimte. Overheden, maar ook burgers, wil ik graag bewust maken en adviseren over de kansen die er liggen om gezonde, klimaatadaptieve en vernieuwende openbare ruimten te maken vanuit een realistische visie. Daar draag ik graag vanuit een integrale blik aan bij.

Contact

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 19 01 53 87 of jeroen.bruinenberg@planterra.nl.

Ik ben ook actief op LinkedIn en maak graag een connectie met u!

Mijn expertisegebieden

Tools waar ik mee werk

Projecten waar ik trots op ben

Hoe we in Baarn een beeldkwaliteitsplan schreven aan de hand van het concept De Nieuwe Landheer

Hoe we in Zwolle de werkprocessen van de afdeling Groen in kaart brachten en een verbeteragenda opstelden

Hoe we in Wageningen kansgestuurd beheer presenteerden aan het college

Mijn visie- en opiniestukken