Jeroen Bruinenberg

Adviseur

jeroen.bruinenberg@planterra.nl

06 19 01 53 87    

Ik werk graag op het snijvlak van communicatie, inhoud en politiek. Ik word dan ook enthousiast van de Omgevingswet en de kansen die er liggen om de fysieke leefomgeving te verbeteren door te kijken naar de grote uitdagingen van onze tijd. Overheden, maar ook burgers, wil ik graag enthousiasmeren over de kansen die er liggen om kansen te koppelen en samen gezonde, klimaatadaptieve en slimme steden te maken.

Brede visie op de leefomgeving

Ik heb jaren gewerkt als redacteur en communicatieadviseur bij een mediabureau gespecialiseerd in vastgoed, stad en ruimte waardoor ik een brede visie heb ontwikkeld op onze leefomgeving. Als stadsverbeteraar bij PLANTERRA vind ik het de uitdaging om inspirerende werkvormen te bedenken en deze – in de rol van werksessieleider – tot een succesvol einde te brengen.

Wat ik doe

Ik heb veel integrale beleidsplannen geschreven en het proces eromheen begeleid. Daarnaast ben ik bezig met een cursus Omgevingswet voor beheerders en ontwikkel ik een nieuwe prioriteringsmethodiek voor het integraal programmeren van projecten in de openbare ruimte.

Contact

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 19 01 53 87 of jeroen.bruinenberg@planterra.nl.

Ik ben ook actief op LinkedIn en maak graag een connectie met u!

Mijn expertisegebieden

Tools waar ik mee werk

PRIOR

Projecten waar ik trots op ben

In Baarn schreven we een beeldkwaliteitsplan aan de hand van het concept De Nieuwe Landheer

In Utrecht schreven we een nieuwe visie op de openbare ruimte

In Den Haag actualiseerden we het Handboek Openbare Ruimte.

Mijn visie- en opiniestukken