Joachaz van Keulen

Adviseur

joachaz.vankeulen@planterra.nl

06 19 92 90 79

Wie ik ben

Hallo, ik ben Joachaz van Keulen en adviseur bij PLANTERRA. Ik vind inspiratie in integrale, maatschappelijke vraagstukken met een tastbaar karakter. Het vakgebied van ruimtelijke ordening en werken aan de openbare ruimte past me dus goed. Ik ben breed geĆÆnteresseerd, en heb ervaring opgedaan met vele onderwerpen, variĆ«rend van klimaatadaptatie en de gezonde stad tot de Omgevingswet, strategische ruimtelijke planning en bewonersparticipatie. Tijdens mijn Bachelor en Master Spatial Planning aan de WUR heb ik deze onderwerpen enerzijds projectmatig leren kennen en anderzijds d.m.v. kwalitatief en kwantitatief onderzoek.

Wat ik doe

Bij PLANTERRA adviseer ik met een praktisch en creatief perspectief. Vanzelfsprekend in mijn werk is het toepassen van de principes duurzaamheid, democratisch en doeltreffend. Klantgericht en door bewoners gedragen de wereld verbeteren staat dus voorop!

Contact

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact met mij op via joachaz.vankeulen@planterra.nl.

Expertisegebieden

Onderzoek en monitoring

Wijkgerichte aanpak

Strategische ruimtelijke planning