Laura Barnhoorn

Adviseur 

laura.barnhoorn@planterra.nl

06 17 37 52 80

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de dynamiek tussen mens en omgeving. Wanneer ik mij door de stad beweeg kan ik de omgeving niet loslaten. Wat gebeurt hier? Hoe wordt de omgeving beleefd door verschillende groepen? En wat kan er beter?

Met mijn achtergrond in sociale geografie en planologie kan ik deze vragen beantwoorden en bij PLANTERRA breng ik het in de praktijk.

Beleving

Tijdens mijn master, Stadsgeografie, onderzocht ik het thuisgevoel van jongeren in een achtergestelde buurt in Utrecht. Door middel van creatieve onderzoeksmethoden, zoals photovoice en mindmapping, kreeg ik grip op de beleving en het perspectief van jongeren.

Ook in mijn werk als adviseur bij PLANTERRA is het een passie van mij om beleving te onderzoeken en de resultaten te vertalen naar plannen en beleid. Ik maak graag gebruik van mijn creativiteit om ervoor te zorgen dat iedereen kan meepraten over de openbare ruimte.

Mijn visie

Een gezonde openbare ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen. Dat is wat ik wil bereiken en waar ik mij bij PLANTERRA voor inzet.

Contact Laura Barnhoorn

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstukken. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 17 37 52 80 of laura.barnhoorn@planterra.nl.