Jan ter Wal

Adviseur verander- en ontwikkeltrajecten Leefomgeving

jan.terwal@planterra.nl

06 51 15 64 85

Ik heb veel ervaring in het aansturen en ontwikkelen van diverse gemeentelijke afdelingen in het ruimtelijk domein. Centraal thema voor mij is, bezig zijn met opdrachten die als doel hebben de leefomgeving van mensen te veranderen, zodat zij zich daarin wel bevinden.

Ik vind het prettig dat samen met mensen te realiseren. Teams door te ontwikkelen en te verbeteren. Dit doe ik op een open, nuchtere doortastende en heldere wijze

De mens staat bij mij bij de uitvoering van mijn opdrachten centraal. Zowel de mens met wie ik werk als voor wie wij het doen.

Belangrijk voor mij is te laten zien dat het beheer van de openbare ruimte geen technische instandhoudingsopgave is. Juist via beheer kunnen we onze dagelijkse leefomgeving leefbaarder maken; duurzamer en prettiger in gebruik. Dat is mijn missie als stadsverbeteraar.

Ik spreek de taal van de inwoner, de bestuurder en de techneut.

Voor PLANTERRA verzorg ik onder meer adviezen op gebied van organisatieontwikkeling, adviezen over kwaliteitsverbetering van de leefomgeving, integrale programmering ruimtelijke ambities en beleidsvisies voor de fysieke ruimte.

Ik voel me thuis in:

  • Integraal beleid voor de buitenruimte (gezondheid, spelen, schoon)
  • Onderzoek en advies over de beleving van geluk in onze leefomgeving
  • Advisering op gebied van participatie
  • Advies over positieve gedragsbe├»nvloeding
  • Begeleiding van bijeenkomsten

Contact Jan ter Wal

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstukken. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 51 15 64 85 of jan.terwal@planterra.nl.

Mijn expertisegebieden

Organisatieverandering

Participatie openbare ruimte