Gert Oosterhuis

Adviseur

gert.oosterhuis@planterra.nl

Ik houd ervan om verschillende bronnen van beheerinformatie te analyseren en samen te brengen tot een samenhangend geheel. Dit levert vaak nieuwe en verrassende inzichten op. Dat vind ik het mooie aan mijn werk.

Ik zie het als een uitdaging om de beleving van de gebruiker te verbinden aan de technische beheerinformatie van de openbare ruimte. Voor mij is dit een logische dan wel vanzelfsprekende combinatie. En door de opkomst van smart cities liggen er extreem veel kansen om big data inzichtelijk te maken en te koppelen aan het beheervak.

Mijn visie

In mijn werkzaamheden probeer ik de wereld van de beheerder te koppelen aan de wereld van de bewoner en andersom. Welke functionele wensen heeft de bewoner en hoe kan de beheerder hier op een zo goed mogelijke manier op inspelen?

Met het opstellen van richtlijnen voor de inrichting van de openbare ruimte is het mijn doel zo dicht mogelijk bij de beleefwereld van de bewoner te blijven. En tegelijkertijd ook de beheerder niet te vergeten, deze speelt een essentiƫle rol in het realiseren van een goed werkende en gebruiksvriendelijke openbare ruimte.

Contact Gert Oosterhuis

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact op met mij via 06 17 78 82 42 of gert.oosterhuis@planterra.nl.