Maartje van Reijmersdal

Adviseur

06 19 92 90 79

Ik ben nieuwsgierig naar het leven van mensen in steden en dorpen en hoe ze daar, in de openbare ruimte, met elkaar in aanraking komen. Door die nieuwsgierigheid koos ik voor de bacheloropleiding Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht.

De aanvullende master Urban & Cultural Geography, die ik heb gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, heeft mijn interesse verder aangewakkerd. Ik ben mij gaan verdiepen in thema’s die ingaan op het gebruik van de openbare ruimte en de beleving van deze plaatsen voor verschillende bewonersgroepen.

Gebruik en beleving

Met mijn masterdiploma op zak ben ik gestart als adviseur bij PLANTERRA. In mijn werk wil ik met een open blik kijken naar de rol van inwoners in participatieprojecten en daarbij de focus leggen op het gebruik en de beleving van inwoners in relatie tot de openbare ruimte.

In mijn visie als stadsverbeteraar bij PLANTERRA voelt iedereen zich thuis in de openbare ruimte en zorgen we samen voor een duurzame voortzetting, zodat ook komende generaties mogen genieten van de buitenruimtes die we samen creëren.

Contact Maartje van Reijmersdal

Graag denk ik samen met u mee over uw uitdagingen. Neem vrijblijvend contact met mij op via 06 – 19 92 90 79 of maartje.van reijmersdal@planterra.nl.

Expertisegebieden