Fernand Schuurman

Adviseur

De openbare ruimte heeft de unieke mogelijkheid om ons dichtbevolkte land leefbaar te houden. Nieuwe technologie├źn, een veranderende samenleving en drukker wordende steden zijn uitdagingen die we kunnen meenemen in het beheer en de ontwikkeling van de openbare ruimte.

In mijn ideaalplaatje fungeren openbare ruimtes in Nederland prettige en toegankelijke plekken. Door de mens centraal te stellen in mijn benadering van de openbare ruimte, probeer ik de kwaliteit van de openbare ruimte te verbeteren.

Druktebeleving voetgangers

Tijdens mijn opleidingen Sociale Geografie & Planologie en Human Geography lag mijn focus op Stadsgeografie met als specialisatie Public Spaces & Daily life. Mijn huidige stageperiode sluit erg goed aan bij deze interesses.

Op dit moment schrijf ik mijn masterscriptie over druktebeleving van voetgangers. Door beter te begrijpen wat voetgangers ervaren, kunnen we daar rekening mee houden bij het inrichten van openbare ruimtes op drukke locaties.

Contact Fernand Schuurman

Graag denk ik samen met u mee over uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact op met mij via 06 38 01 01 50 of fernand.schuurman@planterra.nl.

Mijn expertisegebieden

Tools waar ik mee werk

Belevingsscan