Communicatie en vormgeving

Communicatie en beheer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met goede communicatie betrek je inwoners bij je beheeractiviteiten en zet je beheer op de kaart richting de raad en je inwoners. Wij helpen gemeenten met hun communicatie en het eenvoudig presenteren van hun verhaal. We maken visuals en infographics, geven trainingen en schrijven beleid voor communicatie. We schreven er ook een nieuwsbrief over.

 

Wat we doen op het gebied van communicatie:

  • Een communicatiestrategie¬†voor afdeling beheer
  • Beleid vertalen naar infographics om ingewikkelde informatie op een duidelijke wijze te laten zien aan de raad en de inwoners
  • Het opstellen van een interne nieuwsbrief om de beheerafdeling binnen de organisatie op de kaart te zetten
  • Het (live) visualiseren van de uitkomsten van werksessies
  • Een website voor participatie tijdens een project
  • Een seizoenskalender met alle acties rondom het groenbeheer, zoals blad-opruim-dagen en de voorjaarssnoei

 

Wat we maken

In onze projecten gebruiken we verschillende manieren voor de communicatie. Net wat het beste aansluit, bijvoorbeeld filmpjes, storymaps, websites, visuals, foto’s, infographics en praatplaten.

Contact

Benieuwd wat wij allemaal doen of waar we u mee kunnen helpen? Neem contact op met onze expert communicatie Jeroen Bruinenberg via: jeroen.bruinenberg@planterra.nl of 06 – 19 01 53 87.

Projecten

Voor Rheden maakten we infographics waarin we beheermaatregelen overzichtelijk presenteerden richting raad en inwoners.

We maakten een informatieve website voor de ontwikkeling van het bomenplan in Arnhem waarop we inwoners op de hoogte hielden van de voortgang.

Blog