Werken bij PLANTERRA

/Werken bij PLANTERRA
Werken bij PLANTERRA 2018-05-08T11:03:16+00:00

Project Description

PLANTERRA is een innovatief adviesbureau in het midden van het land, dat gemeenten ondersteunt bij vraagstukken over fysiek en kapitaalgericht beheer, sociaal beheer en duurzaam beheer van de openbare ruimte.

Dit doen wij niet alleen door te adviseren, maar ook (beleids-)instrumenten aan te reiken en te helpen bij de implementatie. PLANTERRA ondersteund ook bij organisatieontwikkeling, onder meer via training en coaching.

Dienstverlening PLANTERRA

Als je bij PLAN terra werkt, maak je deel van een enthousiast en creatief team van adviseurs. Je wordt uitgedaagd trends en ontwikkelingen in ons werkveld tijdig te signaleren. Om ze vervolgens samen met onze opdrachtgevers te vertalen naar nieuwe werkwijzen. Hierdoor zal beheer van de openbare ruimte een nog grotere bijdrage leveren aan de doelen van de stad, bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid, economische aantrekkelijkheid, leefbaarheid en sociale participatie. Het werkveld stadsbeheer krijgt op die manier steeds meer het karakter van “stadsverbetering”. Hieraan draagt PLANTERRA graag een steentje bij.

Onze opdrachtgevers zitten in het hele land en de projecten die wij doen zijn heel divers.

Meestal kies je zelf je werkplek. Je werkt vanuit ons kantoor in Leusden, een voormalige pastorie uit 1853 met een prachtige tuin, bij de opdrachtgever, thuis  of ergens daar tussenin. Op vrijdag ontmoeten we elkaar op kantoor. Om kennis en ervaring uit te wisselen, samen te werken aan projecten en de week op een gezellige manier af te sluiten.

Om de groeiende vraag aan te kunnen zijn wij op zoek naar Stadsverbeteraars, mensen die net als wij een passie hebben voor de openbare ruimte.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures: