Len Duffhues

//Len Duffhues
Len Duffhues 2017-11-30T16:18:43+00:00

drs. Len Duffhues

Al sinds mijn opleiding Bestuur- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht ligt mijn hart bij de dynamiek ‘tussen plan en praktijk’. Voor wie maken we wat en wat willen we daarmee bereiken? In de openbare ruimte komt dit aspect sterk naar voren. Gemeente is aan zet voor inrichting, maar bewoners zijn als gebruikers ervaringsdeskundigen. Sluit het plan aan bij hun wensen? Wat willen of kunnen bewoners zelf?

Met steeds meer mondige en actieve bewoners die invloed willen hebben op hun eigen leefomgeving, zelf aan de slag gaan en soms zelfs de rol van overheid overnemen, verandert de dynamiek tussen overheid en bewoners. Hoe je als overheid hier gebruik van kunt maken om samen tot een mooiere leefomgeving te komen fascineert mij. Welke beleidskeuzes en manier van werken horen hierbij, maar ook (en misschien wel vooral) wat betekent dit voor beheer?

De lijn tussen strategie en praktijk waar ik mij thuis voel. Bij PLANTERRA komen deze elementen samen en werk ik aan een openbare ruimte naar wens van gemeente en bewoner.

Ik voel mij thuis in:

  • Training participatie in openbare ruimte
  • Beleidsplannen
  • Leer- en ontwikkeltrajecten
  • Welzijn in openbare ruimte

Mijn projecten